Skip to main content

Corona cocooning

Het voelt als een understatement als ik zeg dat de zoveelste aankondiging van beperkende maatregelen vanwege corona er weer flink inhakt bij ondernemers. Net voor de normaal gesproken feestelijke en drukke decembermaand, moeten horeca en niet essentiële winkels om vijf uren de deuren sluiten. Ook de anderhalve meter maatregel is weer terug en worden we weer dringend geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken. Veel ouders zijn blij dat de scholen vooralsnog open blijven, want opnieuw ploeteren om je eigen werk gedaan te krijgen terwijl je je kinderen aan de schooltaken moet zien te krijgen, doet menig ouder het zweet uitbreken. Er zullen weinig mensen zijn die de opleving van het virus en alle opgelegde beperkingen niet zien als een zware domper in de normaal gesproken zo feestelijke decembermaand.

Gelukkig blijven mensen ook creatief en gaan op zoek naar alternatieve plannen om het toch een beetje gezellig te maken. Een weekje samen doorbrengen in een van onze acht splinternieuwe vakantiehuizen op het mooie domein De Schatberg in Sevenum bijvoorbeeld. In de omgeving kun je talloze leuke en veilige uitstapjes maken. Wat dacht je van een winterse wandeling in het Nationaal park De Groote Peel of Park de Maasduinen? Of een dagje Kerstshoppen in Venlo of in het Designer Outlet in Roermond. Boek je bij JDL Camping & Holidays, dan krijg je tijdens je hele boekingsperiode met het hele gezin gratis toegang tot het Mattel Play Sevenum. Je komt er ogen en oren tekort. In het Peel museum in Horst-America wordt de tijd teruggezet naar begin 1900 en Golfbaan De Peelse biedt ook volop mogelijkheden voor een activiteit in de buitenlucht. Kijk op maar eens op onze website bij ‘In de omgeving’ en ontdek nog meer leuke en exclusieve uitjes voor het hele gezin.
En daarna, is het weer heerlijk thuiskomen in het warme en sfeervol ingerichte chalet, dat van alle gemakken is voorzien.

Cocooning… dat betekent letterlijk  ‘knus en gezellig samenzijn, waarbij je je afsluit voor de buitenwereld’. Soms, is het misschien zo gek nog niet om van de nood een deugd te maken. Het team van JDL Camping & Holidays wenst jullie in ieder geval toch een hele gezellige decembermaand.

Benieuwd of je een van onze mooie nieuwe vakantiehuisjes nog kunt reserveren?

Bel dan met +31 (0)6 3432 7645.