Skip to main content

Holidays bij JDL Camping & Holidays…

De decembermaand is weer in zicht… Ik kan mij er altijd al weken van tevoren op verheugen. Het huis versieren, overal kaarsjes neerzetten en alvast cadeautjes verzinnen. Maar het bedenken van het Kerstdiner en wie we dit jaar moeten we uitnodigen kan ook vaak de nodige stress opleveren. Ellenlange boodschappenlijstjes maken om vervolgens in overvolle winkels proberen alle benodigde waren te bemachtigen. Zeker in deze tijden van corona niet echt een aanlokkelijke gedachte. Daarom kan het ook heerlijk zijn om er in die periode even lekker tussen uit te gaan.

Decembergevoel in een luxe chalet
Onze splinternieuwe luxe vakantiehuizen zijn geschikt voor 1 tot 8 personen. Ook hier kunt u tijdens de wintermaanden en zeker rondom de feestdagen heerlijk warm en knus vertoeven. De chalets zijn ruim opgezet en worden omringd door eeuwenoude bomen. Houdt u ook zo van de geuren en kleuren van de herfstbossen? Niets fijner dan samen een winterse wandeling te maken. Thuiskomen en een kop lekker warme chocolademelk met slagroom maken en met een dekentje over de knieën opdrinken op de houten veranda. Of wat dacht u ervan om gezellig het Sinterklaasweekend dit jaar door te brengen met pakjesavond en daarna gourmetten met vrienden of familie. Vanwege corona ziet het er helaas ook dit jaar niet naar uit dat er veel grootschalige evenementen mogelijk zijn. Dus dan is uw eigen, vertrouwde clubje misschien wel zo veilig.

Voelt u de wintervakantiekriebels al?

Ook de kinderen komen ogen en oren te kort op recreatiepark De Schatberg, waar onze vakantiehuizen gelegen zijn. Het hele jaar door is er van alles te beleven op en in de nabije omgeving van het park. Op onze website vindt u een groot aantal leuke uitstapjes en ideeën om de dagen gezellig samen door te brengen.


Zoekt u wat meer de rust op, dan is de maand januari wellicht heel geschikt voor een korte break. En wie weet treft u het net en gaat het sneeuwen en kunt u genieten van de ongerepte bossen. En daarna weer op temperatuur komen met een warme glühwein en een goed boek…  Ik zie het helemaal voor me. Krijgt u al een beetje dat winterse gevoel? U bent van harte welkom!

                                                                                               Salina Spicker