Skip to main content

Het voorjaar lonkt…

Ook zo blij dat die donkere maanden weer achter de rug zijn?
December is nog best te verteren, want dan maken we het gezellig in huis met een avondje gourmetten, pakjesavond of samen eten met de Kerst. Maar dan januari. Alle Kerstversierselen worden weer ingepakt en op zolder gezet. Het is grijs en grauw buiten en in de tuin maken alleen de toverhazelaar en de sneeuwklokjes ons blij met hun optimistische bloei. Ondanks dat het voorjaar nog niet meteen voor de deur staat, is januari wel bij uitstek de maand dat veel mensen al gaan nadenken over de krokus- en zomervakantie. Een lijstje maken met bestemmingen die nog op het verlanglijstje staan. En dan toch weer afwegen: wat mogen we wel en niet vanwege corona? Zijn er nog steeds reisbeperkingen en nemen we de gok dat we op het laatst toch weer niet mogen of gaan we op zeker door in Nederland te blijven?

Vorig jaar liep het storm met de boekingen voor accommodaties doordat Nederlanders er massaal voor kozen de vakantie in eigen land door te brengen. In de zomer was het vrijwel onmogelijk om nog ergens een plekje te vinden en de prijzen rezen dan ook de pan uit. Veel mensen bleken aangenaam verrast toen ze (her)ontdekten hoe mooi Nederland eigenlijk is. Jarenlang was dat nooit meer bij ons opgekomen en kozen we steevast voor Duitsland, Frankrijk, Spanje, België, Italië of Oostenrijk. Ook worden we ons steeds meer bewust van de impact van vliegreizen op het klimaat. Misschien een goed idee dus, om er dit jaar op tijd bij te zijn want het ziet er niet naar uit dat we binnenkort van het coronavirus verlost zullen zijn!

In de splinternieuwe vakantiewoningen van JDL Camping & Holidays op Domein De Schatberg in Sevenum kunt u het hele jaar door volop genieten. Met uw partner, gezin of met de hele familie, want er kunnen maar liefst tot 8 personen in. Elk seizoen zijn er in de nabije omgeving geweldig leuke uitstapjes te maken en op het park zelf zijn diverse zwembaden, sport- en spelaccommodaties goed voor urenlang vertier en plezier. Op deze website hebben we alvast heel wat ideeën voor u verzameld.
Dus, wacht zeker niet te lang en reserveer nu alvast een van onze luxe vakantiehuisjes die van alle gemakken (zelfs airco!) zijn voorzien. U zult er beslist geen spijt van krijgen wanneer u dit jaar voor een vakantie in Limburg kiest.
U bent van harte welkom.