Skip to main content

Zomeraanbieding van € 1400 voor € 1195

U treft het als uw oog op deze blog valt: u kunt nu één van onze zes spiksplinternieuwe luxe accommodaties op het vakantiepark de Schatberg in Sevenum 1 week in het hoogseizoen huren voor € 1.195 in plaats van normaal € 1.400. Dat is een hele aantrekkelijke korting van maar liefst 205 euro!
Eerder dit jaar kwamen onze luxe huisjes Den Bosch, Middelburg, Den Haag en Maastricht – geschikt voor 6 personen – gereed. Onlangs kwamen daar twee prachtige nieuwe accommodaties bij, namelijk Utrecht en Zwolle.
Alle huisjes beschikken over een gezellige veranda, twee 2 persoons slaapkamers, een 2 persoons slaapbank, een badkamer, douche, keuken, TV, koffiezetapparaat en zelfs airco! U krijgt een eigen gratis parkeerplaats nabij het huisje. Op het domein van De Schatburg vindt u verder alles wat u nodig heeft: van zwembaden (binnen en buiten), tot wasmachines, sport en spel, restaurants etc.  En last but not least: gedurende uw gehele verblijf is de toegang tot het Mattel Play Center voor het hele gezin bij de prijs inbegrepen. Hier op deze website hebben we voor u bij In de omgeving al een keur aan aantrekkelijke en afwisselende uitstapjes klaargezet. U komt vast tijd tekort!
En wij maken het u graag gemakkelijk zodat u niet te veel werk heeft bij thuiskomst: met onze dekbedpakketten hoeft u zelf nergens meer aan te denken. En wist u, dat u bij ons gratis een baby campingbedje kunt reserveren?
Er zijn nog een aantal weken beschikbaar, maar wacht niet te lang!

Het team van JDL Camping & Holidays staat voor u klaar en heet u graag van harte welkom in een van onze nieuwe vakantiehuizen.
Wij wensen u alvast een hele fijne zomer toe!