Skip to main content

Laat die vliegvelden maar links liggen…

Het lijkt wel of de hele wereld na de coronapandemie ‘on the move’ is. Na ruim 2 jaar van niet of zeer beperkt reizen, wil iedereen de schade ruimschoots inhalen. Want misschien wacht ons een volgende golf en kan het straks weer niet meer. De meeste vliegvelden in Europa kampen al maanden met grote problemen zoals een gigantisch personeelstekort bij security en bij de bagage-afhandeling en dat terwijl de kerstvakantie nog in aantocht is. Mensen die vele uren van tevoren wachten in lange rijen om in te checken, in de hoop dat ze op tijd geholpen worden. Want mis je daardoor je vlucht, dan heb je gewoon pech en naar een compensatie of gratis omboeking kun je fluiten.

Nee, dan is het zo gek nog niet om te kiezen voor Nederland. Binnen maximaal 2 uur op de plek van bestemming, geen wachtrijen en geen koffers die zoek kunnen raken. Dat is een heel ander vakantiegevoel en zeer zeker minder stressvol. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze hagelnieuwe vakantiewoningen in gastvrij Noord-Limburg, van alle gemakken (zoals airco) voorzien, compleet ingericht en – zeker niet onbelangrijk – super schoon! Onze huizen zijn geschikt tot 8 personen, dus ruimte in overvloed. Zwembaden, sport- en spelaccommodaties te kust en te keur. En komt u voor de rust, of houdt u van cultuur; ook dan hoeft u niet ver te gaan. Nationaal Park De Maasduinen is een parel van moeder natuur, met bossen, heidevelden en stuifzandgronden. En vergeet niet een bezoek te brengen aan Nationaal Park De Groote Peel, een waterrijk en weids hoogveengebied met een bijzondere geschiedenis. Elders op onze website (‘In de omgeving’) vindt u nog veel meer leuke ideeën om te doen tijdens uw verblijf. En in de buurt van Sevenum kunt u ook op culinaire ontdekkingsreis. Zowel op het park De Schatberg als in de wijde omgeving heeft u de keus uit talloze aantrekkelijke gelegenheden waar de innerlijke mens wordt verrast en verwend. Staat u al in de startblokken..?

Op deze website ziet u meteen de beschikbaarheid bij alle vakantiehuisje van JDL Camping & Holidays. Boeken kan dus direct, maar als u liever belt, geen probleem!

Wij staan u heel graag te woord op tel. +31 6 3432 7645.