Skip to main content

Boek NU uw zomervakantie: 46,5% korting op 1 week in het hoogseizoen!

Profiteer nu van een gigantische vroegboekkorting in het hoogseizoen en u betaalt voor de eerste week niet de normale prijs van € 1.400 maar slechts € 749!
Het leven is al duur genoeg. Iedereen heeft te maken met de gigantische inflatie en torenhoge energieprijzen en de lonen blijven vooralsnog achter. JDL Camping & Holidays wil u graag tegemoet komen en biedt u dan ook een mooie vroegboekkorting aan. U kunt kiezen uit één van onze luxe vakantiehuisjes, geschikt voor 1 tot 6 personen. De nieuwe chalets zijn modern ingericht met tweemaal een 2-persoonsbed, een 2-persoons slaapbank en een compleet ingerichte keuken mét koffiezetapparaat. Er is een badkamer met douche, een TV en Wifi. En last but not least: elk chalet is voorzien van een airco, waardoor u in de zomer bij hoge temperaturen toch lekker koel kunt slapen. En… in de winter uiteraard ook verwarmen. Wij maken het u graag gemakkelijk met onze dekbedpakketten-service. Dat scheelt in de bagage én in de was bij thuiskomst!  U kunt bij ons ook helemaal gratis een baby campingbedje reserveren.

De verwachting is dat veel mensen ook dit jaar kiezen voor een vakantie in Nederland. Vakantie is een van de laatste dingen die mensen zullen opgeven, maar de boekingen laten al zien dat mensen veel minder kiezen voor de steeds duurder wordende vliegreizen. En dan hebben we het niet eens over de chaos en de vertragingen vorig jaar op de Europese vliegvelden. En ons prachtige land heeft natuurlijk genoeg te bieden, zoals veel mensen tijdens de coronaperiode  opnieuw ontdekt hebben. Dan bent u in het recreatiepark De Schatberg in Sevenum helemaal een spekkoper, want onze chalets liggen midden tussen het groen en zijn omgeven door oeroude bomen. Parkeren is gratis en ook nog eens in de buurt van uw vakantiehuis. Er valt voor elke leeftijd op het park en in de directe omgeving het hele jaar door genoeg te beleven. Op onze website vindt u bij In de omgeving talloze ideeën voor leuke uitstapjes en dagtochten.

Aarzel dus niet te lang want de reserveringen voor de zomer lopen snel vol. Maak gebruik van deze aantrekkelijke aanbieding waarbij u voor de eerste week in het hoogseizoen geen € 1.400 maar slechts € 749 betaalt voor een vakantiehuis voor zes personen. Zou u bijvoorbeeld met 3 stellen willen gaan, is dat per stel nog geen € 250 voor de eerste week. Wij heten u graag van harte welkom in het prachtige Noord-Limburg.

Op deze website ziet u meteen de beschikbaarheid bij alle vakantiehuisjes van JDL Camping & Holidays. Boeken kan dus direct, maar als u liever belt, geen probleem!

Wij staan u heel graag te woord op tel. +31 6 3432 7645.