Skip to main content

Lekker op vakantie in eigen land

Wie herinnert zich niet de chaos afgelopen jaar op Schiphol en tal van andere Europese vliegvelden? Voor dag en dauw ’s morgens om 4 uur in lange rijen aansluiten, in de hoop dat u op tijd was om uw vlucht te halen. Of de gigantische puinhoop bij de bagageafhandeling. Op de vakantiebestemming arriveren zonder koffer. Onafzienbare bergen verloren koffers die maandenlang opgestapeld lagen in de hal van Schiphol, wegens gebrek aan personeel en het is nog maar de vraag of ze ooit bij de rechtmatige eigenaars zijn beland. Of op het laatste moment horen dat uw vlucht geannuleerd is en zelf maar zien dat u een nieuwe vlucht kunt regelen óf en hoe u uw geld voor de vlucht en de reeds betaalde accommodatie terug krijgt.

Schiphol weet op dit moment nog niet of het deze zomer wel allemaal soepel zal verlopen, want er is nog steeds sprake van een personeelstekort bij de bagageafhandeling en bij securitycontroles. Dus de kans is niet ondenkbaar dat de problemen zich opnieuw zullen voordoen deze zomer.
Bovendien worden de vliegtickets binnen de EU dit jaar fors duurder doordat de luchtvaartmaatschappijen meer moeten gaan betalen voor hun CO-2 uitstoot. Er komt zeer waarschijnlijk een einde aan de bijna gratis tickets waarmee men regelmatig voor een habbekrats naar Europese steden kon vliegen voor een citytrip. Jarenlang bleef de luchtvaart buiten schot bij de aanpak van de klimaatverandering, maar er wordt nu toch werk gemaakt van het terugbrengen van de uitstoot van broeikasgassen, bijvoorbeeld door het maken van wereldwijde afspraken over emmissiestandaarden en ook het invoeren van een vliegtaks ligt weer in het verschiet.

Nee, dan toch liever het zekere voor het onzekere nemen en kiezen voor een vakantie in eigen land. Geen beperkingen aan de hoeveelheid bagage die u mag meenemen. Maximaal twee uurtjes van tevoren in de auto stappen en helemaal relaxed arriveren op uw bestemming in bijvoorbeeld het prachtige Noord-Limburgse land.  Op het mooie recreatiepark De Schatberg in Sevenum staan zes hagelnieuwe, luxe en compleet ingerichte vakantiechalets van JDL Camping & Holidays voor maximaal 6 personen op u te wachten.

Dus… Waar wacht u nog op? Als u er op tijd bij bent, profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke vroegboekkorting!

Op deze website ziet u meteen de beschikbaarheid bij alle vakantiehuisjes van JDL Camping & Holidays. Boeken kan dus direct, maar als u liever belt, geen probleem!

Wij staan u heel graag te woord op tel. +31 6 3432 7645.