Skip to main content

5 redenen om vroeg te boeken!

Veel mensen boeken traditiegetrouw tijdig hun voorjaars- en/of zomervakantie. Zou het komen door het ‘Blue Monday’-gevoel in de vaak sombere maanden in het begin van het jaar? Wat is er leuker om samen alvast plannen te maken voor een vakantie in het voorjaar en de zomer? Want hoe eerder u boekt, hoe beter. Waarom? Wij geven u een aantal goede redenen…

 1. Geen stress
  Stress hebben we vaak al genoeg in ons dagelijkse leven. Bent u er op tijd bij met boeken dan hebt u nog volop de keuze uit bestemmingen en accommodaties. Boekt u last minute, dan zal het u veel meer tijd kosten en u zult vaak misgrijpen omdat er geen plek meer vrij is in de periode of de bestemming die u wilt boeken. En dan moet u ook nog maar op tijd een plekje voor de hond of kat zien te vinden.
 2. Profiteer van vroegboekkortingen!
  Een bijkomend voordeel wanneer u vroeg boekt is dat u vaak een aantrekkelijke vroegboekkorting krijgt. En dat is mooi meegenomen in deze dure tijden want het scheelt vaak honderden euro’s. Hou de website van JDL Camping & Holidays dus goed in de gaten! U houdt zo meer geld over voor die leuke tripjes in de omgeving of voor die kleurrijke cocktail op een terrasje…
 3. Hou rekening met schoolvakanties
  Wanneer u met kinderen op vakanties gaat, of bijvoorbeeld zelf in het onderwijs werkzaam bent of gebonden bent aan de bouwvakvakantie, dan betekent dat vaak dat u er snel bij moet zijn om uw accommodatie te boeken, want er zijn in die periode veel kapers op de kust.
 4. De voorpret duurt langer
  Boekt u uw vakantie vroeg, dan geniet u het langst van de voorpret! Want als u op tijd boekt, dan heeft u nog maanden om af en toe weg te dromen bij de voorjaars- of zomervakantie die al in het verschiet ligt. U heeft volop de tijd om de omgeving alvast digitaal te verkennen en leuke uitstapjes en restaurantjes in de omgeving uit te zoeken. Langere voorpret is dus een uitstekende manier om langer van uw vakantie te genieten!
 5. Neem het zekere voor het onzekere
  Iedereen kan zich de coronaperiode nog helder voor de geest halen en het is maar de vraag of we het nu echt allemaal achter de rug hebben. Massaal kozen mensen voor vakantie in eigen land en er was in 2021 en 2022 geen accommodatie meer te krijgen, tenzij tegen absurd hoge bedragen. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en meer keuze en beschikbaarheid hebben, boek uw vakantie dan zo vroeg mogelijk.

Al met al genoeg redenen denken wij, waardoor wij zeker weten dat het u een goed gevoel geeft wanneer u uw vakantie op tijd boekt. Op onze website ziet u meteen bij alle vakantiehuisjes van JDL Camping & Holidays wat de beschikbaarheid is.

Boeken kan dus direct, maar u mag ook gerust bellen: tel. +32 6 3432 7645.