Skip to main content

Fun & Entertainment Center Sevenum gaat weer open!

Wij zijn heel blij te kunnen melden dat het Fun & Entertainment Center (FEC) in Sevenum na een alles verwoestende brand in november 2022, vergaande plannen heeft om zijn deuren deze zomer weer te openen. Na de brand bleef het lange tijd stil en was het onzeker of het Fun & Entertainment Center überhaupt nog opgebouwd kon worden. Zij hebben plannen om zich in de toekomst nóg meer te gaan richten op gasten die één of meerdere activiteiten willen combineren met een bezoek aan het ABC Restaurant Sevenum. Dit restaurant kon gelukkig in februari 2023 al weer heropend worden en de plannen zijn om de lasergame, de hyperbowlingbanen én de bar en het terras vanaf juli 2023 weer te openen. Daarvoor is men op dit moment met man en macht aan het werk!

De schade aan The Portal Action House en het Mattel Play Sevenum is door de brand zo groot, dat men helaas het besluit heeft moeten nemen dat het niet meer mogelijk is deze activiteiten opnieuw op te bouwen. Alleen al vanwege het feit dat het decor zo uniek was en dit niet zomaar vervangen kan worden. In een deel van de vrijgekomen ruimte, hoopt men in oktober 2023 een gloednieuwe midgetgolfbaan te openen. We wachten allemaal met spanning het nieuws af over verdere activiteiten en toekomstplannen van het Fun & Entertainment Center.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen bij Fun & Entertainment Center Sevenum? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van FEC Sevenum. Stuur daarvoor een e-mail met je naam en e-mailadres naar marketing@schatberg-fecsevenum.nl. Zij houden je dan van alle nieuwtjes op de hoogte. Ook op Facebook en Instagram worden regelmatig updates gedeeld. Volgen dus!