Skip to main content

Zomervakantie in zicht: Profiteer van korting!

Bij JDL Camping & Holidays kunt u het echte vakantiegevoel nu extra voordelig ontdekken. U krijgt namelijk een aanzienlijke korting van maar liefst € 405, wanneer u nu boekt voor de zomervakantie! Voor één week in het hoogseizoen betaalt u dan namelijk geen € 1.400 maar slechts € 995 voor een week in een van onze prachtige spiksplinternieuwe accommodaties op het vakantiepark De Schatberg in Sevenum. Uiteraard mag u langer dan een week bij ons verblijven, maar de korting geldt voor 1 week.

Splinternieuwe chalets en vakantiehuisjes
U heeft de keuze uit maar liefst 12 verschillende luxe, compleet en comfortabel ingerichte vakantiehuisjes of chalets. Kijkt u maar eens naar de foto’s van onze accommodaties. En wat ook heel prettig is: al onze huisjes en chalets zijn niet alleen nieuw, maar ook op alle weersomstandigheden voorbereid en van alle gemakken voorzien, zoals airco! U kunt zelfs kiezen voor een dekbedpakket dat wij voor u op de bedden klaarleggen.  Scheelt u weer een hoop was (én energie) bij thuiskomst. Lekker relaxed toch?

Wacht niet te lang…
Wees er snel bij en controleer de beschikbaarheid op onze website in de door u gewenste periode. Vanwege de stijgende brandstofkosten en de chaos die opnieuw op de Europese vliegvelden voorzien wordt, verwachten wij namelijk dat veel mensen wederom gaan kiezen voor een vakantie in eigen land en we stellen u natuurlijk liever niet teleur!

U kunt meteen op onze website boeken, of wanneer u liever belt, mag dat uiteraard ook: +31 (0)6 34 32 76 45.

Wij staan u graag te woord en heten u van harte welkom in het mooie, bourgondische Noord-Limburg!