Skip to main content

Kijk nu al uit naar de herfstvakantie!

De zomer mag dan wel voorbij zijn, maar dat betekent niet dat u zich niet alvast mag verheugen op een volgend avontuur… Sterker nog, de herfst staat voor de deur en zorgt naast een palet van betoverende kleuren, ook voor knusse avonden en samen onvergetelijke herinneringen maken. En wat is een betere manier om te genieten van dit prachtige seizoen dan met een verblijf in een van de twaalf prachtige accommodaties van JDL Camping & Holidays? Heel recent hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met vier splinternieuwe luxe chalets: ‘Groningen’, ‘Lelystad’, ‘Arnhem’ en ‘2129’. Laat me u meenemen op een reis vol charme en opwinding die u ongetwijfeld zal overtuigen om uw herfstvakantie vandaag nog te boeken!

Ontdek die prachtige natuur

Van kleurrijke bossen tot schilderachtige wandelpaden, de omgeving van onze vakantiehuizen biedt een prachtig schouwspel van moeder natuur. Adem de frisse herfstlucht in terwijl u door de bladeren loopt en geniet van mooie herfsttaferelen die uw hart zullen verwarmen.

Iedereen komt aan zijn trekken

Of u nu op zoek bent naar rustige momenten van bezinning, bourgondisch genieten, een museumbezoek, shoppen of spannende avonturen voor de kinderen; onze vakantiehuizen, het vakantiepark De Schatberg en de wijde omgeving bieden alles wat u zoekt en méér. Ga wandelen, fietsen, of verken pittoreske dorpjes in de buurt. Voor de avonturiers zijn er activiteiten zoals kajakken, Escape Rooms en nog veel meer entertainment!

Geniet van gezellige herfstavonden

Na een dag vol ontdekkingen is er niets heerlijker dan u terug te trekken in een sfeervol vakantiehuis. Met volledig uitgeruste keukens en comfortabele woonruimtes, creëert u moeiteloos warme en knusse avonden met uw dierbaren. Of u nu met familie reist, een stel vrienden, collega’s of als koppel; onze vakantiehuizen bieden ruimte en comfortabele voorzieningen voor iedereen. Stop allemaal de telefoons weg, speel bordspellen, deel verhalen bij een lekker drankje en hapje en geniet van de kostbare tijd samen.

Dus… waarom zou u wachten, met het risico dat het chalet van uw keuze straks bezet is? Deze herfst is hét moment om uzelf te trakteren op een onvergetelijk verblijf bij JDL Camping & Holidays in een van onze twaalf heerlijke vakantiehuizen. Deze herfstvakantie kan zomaar een herinnering worden waar u nog jarenlang met een glimlach aan terugdenkt. Boek daarom vandaag nog en geniet alvast van de voorpret van een herfstvakantie vol kleur, warmte en gezelligheid!