Skip to main content

Verheug je op de Kerstvakantie!

De magie van de kerstvakantie komt pas echt tot leven wanneer je de drukte van alledag achter je kunt laten en jezelf onderdompelt in een oase van rust. Dat kan prima in een van de mooie vakantiewoningen van JDL Camping & Holidays. Stel je voor: een knus chalet in winterse sferen, misschien wel bedekt met een laagje sneeuw en vooral de belofte van Kerst, met veel momenten van gezelligheid en ontspanning.

Bij JDL Camping & Holidays breng je de kerstvakantie door, midden in de Noord Limburgse natuur in al haar winterse pracht. Het betoverende bos roept je dagelijks voor een verkwikkende wandeling. Het kraken van misschien wel verse sneeuw onder je laarzen, de koele, frisse lucht die je longen vult en de stilte die alleen doorbroken wordt door je eigen voetstappen; meer kun je toch niet wensen?

In de nabije omgeving zijn er tal van winterse activiteiten te ondernemen. Gezellige dorpjes of de steden Venlo en Roermond in Kerstsfeer nodigen uit tot een dagje Kerst-shoppen. En wat dacht je van het Designer Outlet Roermond? Nergens vind je meer prachtig in kerstsfeer versierde winkels dan daar!
Warm jezelf op met een dampende mok chocolademelk terwijl je door straten struint vol fonkelende lichtjes en schitterend versierde etalages. En wie weet vind je daar wel de perfecte cadeautjes om met de Kerst aan je geliefden te geven.

Een van de grote voordelen van een verblijf in een vakantiehuis tijdens de kerstvakantie is de vrijheid die het biedt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het kerstdiner of wie je wel of juist niet moet uitnodigen. Je creëert je eigen intieme feest binnen de muren van het vakantiehuisje. Je bereidt een feestmaal in de goed uitgeruste keuken, waarbij de geur van kruidige specerijen en geroosterd vlees de ruimte vult. Samen rond de feestelijk gedekte tafel zitten, genietend van elkaars gezelschap en de warmte van het haardvuur, maakt de kerstvakantie werkelijk bijzonder.

Na een betoverende dag in de winterse buitenwereld, keer je terug naar je vakantiehuis. Je trekt de deur achter je dicht en het grote genieten kan meteen beginnen. Samen een gezelschapsspel spelen, eindelijk dat ene boek lezen of gewoon lekker samen naar een kerstfilm op de tv kijken. Bij JDL Camping & Holidays beleef je de kerstvakantie op jouw eigen manier, in een rustige omgeving, ver weg van de dagelijkse drukte. Een kerstvakantie om te koesteren en waarvan de herinneringen een leven lang meegaan.