Skip to main content

“Het was echt een onvergetelijke vakantie!”

Aan het woord is de familie Huijsman, uit het Noord-Hollandse Schagen. Maaike en Gerard, brachten met hun kinderen Iris en Bobbie afgelopen zomer voor het eerst twee weken vakantie door in het Noord-Limburgse Sevenum. Om precies te zijn, in een van de nieuwe vakantiehuizen van JDL Camping & Holidays. Wij zijn heel benieuwd naar hun ervaringen en belevenissen en zijn blij dat ze vlak voor vertrek nog eventjes de tijd voor ons willen nemen.

Hoe hebben jullie onze accommodaties eigenlijk gevonden?
Maaike: “We zijn gewoon gaan Googlen op Noord-Limburg en camping en kwamen zo al gauw op jullie website terecht. Het sprak ons meteen aan, vooral toen we lazen dat jullie huisjes en chalets splinternieuw zijn. En de kinderen werden meteen enthousiast toen we hun lieten zien wat er zoal op het terrein te beleven valt voor hen”.

Kunnen jullie ons een indruk geven van hoe jullie de dagen doorbrachten?
“Onze dag startte vaak met een heerlijke ochtendwandeling langs het prachtige meer of we gingen een stukje het bos in, dat er dan nog heerlijk ongerept en fris van de dauw bij lag. Als de kinderen wilden uitslapen, lieten we ze met een gerust hart even in het huisje achter, want alles is op loopafstand, dus we waren zo nodig zó weer thuis. Het was gewoon de perfecte manier om de dag relaxed te beginnen, met het getsjirp van vroege vogeltjes om ons heen”, aldus Gerard.

En de kinderen, wat waren hun favoriete bezigheden?
Iris en Bobbie buitelen over elkaar heen van enthousiasme: “Zwemmen in de zwemvijver! Óf in het zwembad! Mini-golfen en op het zandstrand kastelen bouwen”, zegt Bobbie zonder nadenken. “Hij is supertrots dat hij net voor de vakantie, zijn zwemdiploma heeft gehaald, dus dat wilde hij maar wat graag in de praktijk brengen”, vult moeder Maaike aan.

Iris daarentegen was vaak met vriendinnetjes te vinden op een van de vele speeltoestellen die over het hele park verspreid liggen. Ook het speelbos en de knutselactiviteiten waren een van haar favorieten. “Ik heb hele mooie schilderijtjes geverfd, die gaat mama inlijsten voor op mijn kamer”, vult ze glunderend aan.

En hebben jullie ook nog de omgeving van De Schatberg verkend?
Gerard: “Jazekers! We hadden de fietsen mee, dus we hebben een geweldig mooie fietstocht gemaakt in De Peelse bossen en moerassen. We vonden de natuur echt adembenemend, die weidsheid zijn we in de randstad niet meer echt gewend.”

Maaike vult aan: “En zelfs met regenachtige dagen is er genoeg te beleven. We hebben op jullie website gekeken naar leuke uitstapjes en zijn ook een keer naar Venlo en naar Roermond geweest om lekker te shoppen. Dat komt er thuis maar zelden van, dus we zijn allemaal heel leuk geslaagd. Dat het in het Outlet allemaal flink afgeprijsd was, was mooi meegenomen” glundert ze. “We keken daar onze ogen uit; vanuit de hele wereld komen de mensen daarnaar toe voor de bekende merken. We hebben mensen uit allerlei culturen gezien en zelfs onverwachts leuke gesprekken gevoerd”.

Zo te horen, een geslaagde vakantie dus. Komen jullie nog eens terug naar Sevenum?
“Jaaaaa”, roepen de kinderen enthousiast, waarbij ze verwachtingsvol naar papa en mama kijken. “Wat ons betreft zeker ook”, beaamt Maaike lachend. “We zijn hier nog lang niet uitgekeken. Hadden zelfs spijt dat we niet een weekje langer geboekt hadden.” En Ronald besluit: “Ja, het Noord-Limburgse is ons buitengewoon goed bevallen. We gaan met een hoofd vol mooie vakantieherinneringen naar huis en komen zeker graag een keertje terug!”

Familie Huijsman: Bedankt voor het delen van jullie inspirerende verhaal. Wij zijn uiteraard héél blij dat jullie je ervaringen met ons wilden delen en zeggen graag: Tot ziens!