Skip to main content

Uitje Categorie: Restaurants

Serre Restaurant & Lounge terras

Lunchen of dineren in het zonnetje met uitzicht over het water en genieten van een heerlijke warme zomeravond onder het genot van een borrelhapje en een drankje. Dat kan op ons Lounge Terras dat grenst aan het Serre Restaurant. Jij lekker loungen en de kinderen spelen? Dat kan, want vanuit het terras kijk je niet alleen over het water uit, maar ook over de grote buitenspeeltuin. Hebben ze dorst gekregen van al het spele? Dan zijn ze zo weer terug om een slokje te drinken.

Voor meer informatie: https://www.schatberg.nl/nl/serre-lounge

Het Snackpunt

Geen zin om zelf te koken en wil je voor lekker, snel en makkelijk gaan? Ga dan naar het Snackpunt en geniet van een huisgemaakte burger, pizza’s, verse frietjes en heerlijke snacks. Voor de kleinste onder ons hebben we speciale kindersnacks. Namelijk de Lekkerbekkenbox van Tommie Tomaat & Lila Lavendel en de kinderpizza die ze zelf kunnen samenstellen!

Een ijsje op de hand.

Mooi of geen mooi weer, bij het Snackpunt kun je het hele jaar door terecht voor heerlijk Italiaans schepijs, verpakte handijsjes en een milkshake met jouw favoriete smaak.

Samen bij de tent, in het chalet of huisje party grillen?

Met het partygrill-pakket hoef je niet weg van je eigen accommodatie, bij het pakket wordt namelijk een party grill zelf en een heerlijke samenstelling van vleessoorten, diverse bakgroenten, aardappeltjes en nog veel meer geleverd. Je kunt de partygrill bestellen bij onze receptie of bij een van onze horecapunten. 

Voor meer informatie: https://www.schatberg.nl/nl/snackpunt

De Plaza

Sinds het jaar 1998 is de Plaza hét hart van het park oftewel de woonkamer van het centrumgebouw. Dit is de perfecte locatie om elk moment van de dag te genieten van heerlijk eten en drinken. Kom lunchen, borrelen of dineren en ontspan onder het genot van een goede kop koffie met Limburgse vlaai, een glas wijn of met een van onze dertig speciaal bieren.

Voor meer informatie: https://www.schatberg.nl/nl/de-plaza

Designer Outlet Roermond

In het bekende Designer Outlet Roermond vindt u een gevarieerd aanbod aan winkels, met meer dan 200 internationale designer- en lifestyle merken als Prada, Gucci, Armani, Burberry, Guess, Diesel, Nike en Adidas, en wel 25 horecagelegenheden. U shopt er voor luxe merken met kortingen die oplopen tot wel 70%. Het Outletcenter ligt aan de rand van de historische binnenstad Roermond en is bijna het hele jaar rond geopend, inclusief de weekenden. Via het plein bij restaurant La Place loopt u binnen 5 minuten via de passage naar het gezellige centrum van Roermond. Ook hier treft u een gevarieerd aanbod van winkels, horeca en historische bezienswaardigheden aan.

De Turfhoeve

Zowel op het terras als in het restaurant bent u weer van harte welkom!

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 12.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur. Reserveren is niet verplicht, wel aan te raden. Onze afhaalservice blijft ook nog steeds van kracht. Dat betekent dat u ook in uw accommodatie kunt blijven genieten van alle gerechten. U kunt de gerechten ook afhalen (zowel warm als koud) óf laten bezorgen (koud).

Meer informatie: https://www.turfhoeve.nl

Cascara Rodizio Grill & Bar

Onvergetelijk Braziliaans dineren

Cascara Sevenum – Graag delen wij met u hoe een avond dineren in Cascara Rodizio grill & bar eruit ziet. Dineren in Cascara Rodizio grill & bar kan beginnen met een stijlvolle cocktail speciaal voor u gemaakt met liefde & passie. We geven u graag de tijd om te ontspannen en een kijkje te nemen in de ‘Cascara Gazeta’. De ‘Cascara Gazeta’ is de zeer lokale krant van het restaurant waar alle informatie te vinden is over Cascara en waar tevens de Cascara menu’s en de mogelijkheden in te vinden zijn. U kunt kiezen voor de Rodizio | Grill & de Churrascaria | BBQ

De Cascara Beleving

Bij Cascara Rodizio grill & bar in Sevenum gaat het om de Braziliaanse diner beleving. Cascara Rodizio onderscheidt zich van een steakhouse door alle elementen van een Braziliaanse diner avond samen te brengen in één concept. Het restaurant is uniek in ambiance, beleving en ervaring. Door te werken met Passadores, Grillmasters, vers gemixte cocktails, een Fresh market en een uitgebreid dessert gedeelte zorgt Cascara in Sevenum ervoor dat het de gast aan niets ontbreekt.

Voor meer informatie: https://www.cascararodizio.nl

ABC Restaurant

ABC Restaurants, een verwennerij van twee of drie uur voor één all-in-prijs!

Bij binnenkomst kijk je op het gezellige centrale plein uit over de diverse restaurants met elk zijn eigen gastronomisch aanbod. Door één van onze medewerkers krijg je een vaste plaats aangewezen, van waaruit je de culinaire avonturentocht begint en eindigt. Ook alle niet-alcoholische drankjes zijn inbegrepen! Wil je toch een alcoholische versnapering? Deze worden per alcoholisch drankje afgerekend.

Iedereen komt aan zijn trekken bij ABC; liefhebbers van vlees, vis, salades, sushi of zoete lekkernijen. Ook hebben wij iedere dag minstens veertig verschillende Healthy Options, deze voldoen aan diverse eisen op het gebied van vet en suiker. Bij de buffetrestaurants staat op de gerechtenkaartjes aangegeven of iets vegetarisch, lactose- of glutenvrij is en of het een Healthy Option betreft. Zo kun je altijd eenvoudig lekkere en gezonde opties kiezen. Iedereen kan dus volop meegenieten van alle heerlijkheden!

ABC Restaurant blijft steeds vernieuwen. We zijn voortdurend op zoek naar het lekkerste in de allerhoogste kwaliteit!

Er is een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van speelvoorzieningen voor kinderen. Een binnenspeeltuin voor de kleintjes en voor de oudere kinderen een supervoetbalkooi.